Vrei sa faci fotografii panoramice?

2012-12-09-1147 Panorama a_n

Salut, Tavi sunt

Iti place cum orasul prinde viata cand se aprind luminile pe strada? Atunci cand totul capata un farmec aparte, acel moment de dupa apusul soarelui cand cerul are o nuanta specifica, care face ca fotografiile tale sa arate spectaculos.

Vroiam sa va arat ca DA! se pot face fotografii panoramice si pe timp de noapte. Poti face fotografii de noapte chiar si daca nu ai un blitz puternic, sau daca vrei sa faci poze la lucruri mai indepartate cum ar fi un peisaj, un munte sau chiar o cladire din oras, dar despre asta o sa-ti vorbesc intr-un alt articol.

Fotografiile panoramice se fac prin imbinarea mai multor cadre. In cel mai simplu mod in care pot sa-ti explic este: faci o fotografie dupa care te rotesti putin spre dreapta, faci alta poza, te mai rotesti cateva grade mai faci o poza si tot asa pana ce ai cuprins intreaga scena sau peisajul care vrei tu sa-l fotografiezi in mai multe fotografii, dupa care aceste fotografii le imbini intr-o fotografie mare cu ajutorul unui soft special.

Aparatul foto nu are nici o influenta asupra obtinerii fotografiilor panoramice, ci doar asupra calitatii si detaliilor imagini finale. Pentru a obtine fotografii panoramice cat mai bune trebuie sa ai grija la cateva detalii simple si logice.

Dupa o saptamana plina, am reusit sa finalizez ceea ce ti-am promis si anume un pdf gratuit care te invata cum sa faci fotografii panoramice.

Clik pe link pentru a descarca pdf-ul –>8 pasi simpli pentru fotografii panoramice de calitate

Ca sa fii sigur ca o sa primesti pasii completi pentru a realiza fotografii panoramice de calitate mergi in partea de jos a pagini la Urmareste Blogul si introdu adresa ta de mail.

Saptamana viitoare o sa postez pdf-ul nr II in care descriu ce program folosim si cum unim toate fotografiile.

Da-mi un comment mai jos si zi-mi cum a mers, sau ce alte dificultati ai intampinat.

Lasă un comentariu