Cum sunt treptele vietii tale?

2012-12-11-1156 Panorama

Salut!

Tavi sunt,

Ti-am promis ca saptamana asta vei primi partea a doua din pdf-ul care te invata sa faci fotografii panoramice si anume cum sa unesti fotografiile pe care le-ai facut intr-o fotografie mare.

Da clik pe link sa vezi cat de usor este sa faci o fotografie panoramica urmarind cei 3 pasi simpli din pdf.

Fiecare are de urcat anumite trepte in viata lui. La unii aceste trepte sunt mai inalte, mai abrute, iar la altii sunt foarte multe si par infinite, tocmai deaceea ne par greu de urcat iar multi renunta in ascensiunea lor. Sunt foarte multi care daca au urcat 2 poate 3 trepte se uita apoi la multimea de trepte pe care trebuie sa le urce si isi zic : „Pff nu am urcat decat 3 trepte nu sunt bun de nimic”  si astfel acestia se descurajeaza,  renunta si zic ca nu are rost. Iti dau acum un exemplu ca sa intelegi mai bine. Daca ar trebui sa mergi cu masina de la Bucuresti la Timisoara  si pe drum se asterne o ceata deasa si nu poti vedea decat 1km in fata ta. Ce faci atunci? Te intorci din drumul doar pentru ca e ceata? Pentru ca nu vezi destinati finala? NU!  Continui sa meargi facand pasi mici dar siguri chiar daca nu vezi un drum drept si fara ocolisuri. Este important sa ai in minte scopul tau final, sa stii unde vrei sa ajungi, deoarece fara un target te invarti in cerc si risti sa pierzi foarte mult timp facand asta.

Urca treapta cu treapta avand in minte urmatoarea zicala: „Un elefant se mananca cu inghitituri mici.” si vei ajunge sus. Este adevarat ca sunt multe trepte dar asta nu ar trebui sa te descurajeze.

Iti urez succes si spor cu fotografiile de sezon .

Iti multumesc ca urmaresti blogul si sper ca iti sunt de folos cele doua pdf-uri:

1) 8 pasi simpli pentru a face pozele necesare
2) 3 pasi pentru a uni imaginile realizate intr-o fotografie panoramica

 

Lasă un comentariu